Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek için kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en muvafık paha politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yegâne çıkış yerinde kabul edilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların cenahı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını Yangın Çıkış Kapısı katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip başlamak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Report this wiki page